Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Siemens: Ελεύθερος ο Βουρλούμης

Την Κυριακή το πρωί αναμένεται να απολογηθεί το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, Γιώργος Σκαρπέλης, μετά την προθεσμία που έλαβε από τον 4ο ειδικό ανακριτή, Νίκο Ζαγοριανό. Την ίδια στιγμή, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρόεδρος του ΟΤΕ , Παναγής Βουρλούμης

Ο κ. Σκαρπέλης καλείται να απολογηθεί εκ νέου, καθώς με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κηρύχθηκε άκυρη η απολογία, που είχε δώσει στις 3 Ιουνίου και το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε την ίδια ημερομηνία σε βάρος του.
Ο ανακριτής μετά την αποφυλάκιση του κ. Σκαρπέλη, εξέδωσε σε βάρος του την προηγούμενη Τρίτη, ένταλμα σύλληψης και έτσι ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Ελεύθερος ο Βουρλούμης

Μετά την απολογία του ενώπιον της δεύτερης τακτικής ανακρίτριας Βασιλικής Μπαστά, ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Ο κ. Βουρλούμης κατηγορείται για συμβάσεις που υπέγραψε ο ΟΤΕ το 2005 με εταιρίες συνολικού ύψους 40,6 εκατ. ευρώ ,για υπερτιμολογημένες, σύμφωνα με τη δικογραφία, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που είχαν παράσχει τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί ενώπιον της κ. Μπαστά και έχουν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους άλλα δέκα μέλη του ΔΣ του ΟΤΕ.
(αναδημοσίευση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου