Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Προς αύξηση οι στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Περισσότερα στρατεύματα στο Αφγανιστάν είναι πιθανόν να ζητήσου από τους συμμάχους τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, εφ’ όσον ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δώσει εντολή για αποστολή επιπλέον αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα.

Περισσότερα στρατεύματα στο Αφγανιστάν είναι πιθανόν να ζητήσου από τους συμμάχους τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, εφ’ όσον ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δώσει εντολή για αποστολή επιπλέον αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Ο Ομπάμα αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα τη νέα στρατηγική για το Αφγανιστάν που μπορεί να περιλαμβάνει και την ανταπόκριση στο αίτημα του διοικητή των εκεί δυνάμεων για αύξηση των αμερικανών στρατιωτών κατά 40.000. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες ότι ο Ομπάμα είναι πιθανόν να υπογράψει μια αύξηση σε 34.000.

«Είναι σαφές ότι, εάν ο πρόεδρος αποφασίσει να αποστείλει περισσότερες δυνάμεις στο Αφγανιστάν, υπάρχει η προσδοκία ότι και οι σύμμαχοί μας θα αποστείλουν περισσότερες δυνάμεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζέοφ Μορέλ.
(by news.gr.msn.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου